Μοσχαράκι στρογγανόφ, το αγαπημένο πιάτο των Ρώσων αριστοκρατών
Με μια διάσημη ρώσικη συνταγή, που γεννήθηκε στις κουζίνες της αριστοκρατίας γύρω στο 1890, αποφάσισα να ασχοληθούμε σήμερα. Η ιστορία του πιάτου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, παρότι όχι πλήρως ξεκάθαρη. Το βέβαιο πάντως είναι ότι όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 19ου αιώνα κατά την περίοδο της κυριαρχίας των Τσάρων…
Διάβασε περισσότερο στο: freetravellergr.wordpress.com
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου