Από την Κίνα με αγάπη: Χοιρινό γλυκόξινο με ανανά!
Η Κινέζικη Κουζίνα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους Ευρωπαίους και με την πάροδο των χρόνων γίνεται ολοένα και περισσότερο. Από την εποχή που οι πρώτοι Ασιάτες άνοιξαν τα καταστήματά τους εδώ, εισάγοντάς μας στην κουλτούρα και την ιδιαίτερη κουζίνα τους, μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια και πια έχουμε εξοικειωθεί τόσο με τις γεύσεις τους ώστε είμαστε έτοιμοι να τις μαγειρέψουμε και μόνοι μας στο σπίτι. Ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα της κινέζικης κουζίνας και το πιο γνωστό από αυτά δεν είναι άλλο από το περίφημο χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα και ανανά. Ας δούμε πώς φτιάχνεται…
Διάβασε περισσότερα στο: freetravellergr.wordpress.com

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου